Rullator på fyra ben

Intensiv dag.  Jobbade förmiddag, vilade lunch där innan FisLis kom och hämtade mig så vi kunde åka till FSDBs tisdagsträff. Första gången jag var med på en sån. Marita och Anne-maj var där och berättade om hur det går till att ha ledarhund. De är så roliga att lyssna på! Marita har lite dålig balans så hon kallar Oliver för sin rullator på fyra ben. Haha!

Det är då inte så bara att skaffa ledarhund inte. Komplicerat och kräver mycket jobb. En ledarhund är värd lika mycket som en sprillans volvo. Det kunde man inte tro om en liten hundrackare!

Det var trevligt att vara med men jag känner att jag måste jobba lite mer med att få in fler tecken i mitt vokabulär.  Trevligt att kunna hejja och småprata med bekanta utan tolk i alla fall.  God äppelpaj!

 

2 svar till “Rullator på fyra ben

  1. Tänk att Nova nästan var värd så mycket.. Vi fick veta att efter första året (tror jag det var) som vi hade henne så var hon värd 30 000 kr!

    Nuförtiden är hon mest värd i världen, dock i kärlek och gos. ❤

    Btw är du extremt manlig nu igen, när var det du skickade ett sms till mig och jag svarade? söndags? Väntar fortfarande på svar… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s