Ett helvete med färdtjänst

Nu händer det grejer.  Mamma ringde igår och var upprörd då hon läst att jag haft besvär med färdtjänst igen.  Hon ville ringa och få ordning på dem. ❤  Nu har hon fått kontakt med en kommun och en enhetschef på ländstrafiken som ska ta tag i det hela. Kanske det hjälper bättre. Mamma lämnade mitt nummer till henne. Jag har jag jagat tag på hennes mailadress och mailat henne så vi kan ta det via mail ellet txt-tlf.  Det är himla bra att ha sin mamma för sånt här! Hon är som en naturkraft man släpper lös när inget annat längre hjälper och man inte orkar mer. Haha!

Mina klagomål från de senaste månaderna ligger här på bloggen. I menyn högst upp på sidan kan man klicka på ”funkisföräldrar” och sen ”ett helvete med färdtjänst” så finns de publicerade där.

Nu om jag får en bra kontakt så är min plan att ordna ett möte. Kanske med transam, färdtjänstenheten, funkisföräldragruppen och folkvalda politiker. Vi får se hur det går. Vart ska jag hitta energin nånstans? Skönt att jag har gott stöd.

2 svar till “Ett helvete med färdtjänst

  1. Hej gumman,

    En rekommendation är att föra dagbok över dina resor. De som funkar och de som inte funkar. Skriv när du bokar, vad du bokar och när. Skriv hur det sedan gick. Detta kommer ge ett fakta underlag att diskutera omkring och är lättare att komma längre med än känslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s