Struktur och lagom mys

Sven har ledig helg den här helgen, så i förmiddags satte vi oss och gjorde upp en plan för hur vi ska klämma in lagom mycket av allt på två dagar. Kategorierna var måsten, fotboll, systembolagets whiskeyhylla, nya byxor till mamma, fotboll, myspys, dockteater, fotbollhalvajäklalördan och äppelpajsbak. Än ligger vi bra till i planeringen. På lördagens kalendarium stod följande:fotbollhalvajäklalördan, äppelpajsbak och  systembolaget. Vi klämde dessutom in produktion av matlådor, lek, tivoli och besök av svens bonusbror och hans fru Millan som dessutom är min syssling. (Jo, hela vår släkt är ett garnystan.)

Pojkarna marinerade sig själva i öl. Vi flickor gick på tivoli vid haga centrum. Det var skruttigt men dög gott  åt oss. Vi ville ju bara åt småbarnskarusellerna som snurrar långsamt och på behaglig höjd. Tre fina hopptorn hade de också, men ottilia hade bara ögon för det som snurrade.  Först åkte hon lilleputttåg, sen en liten snurrande slänggunga då hon såg rätt sammanbiten ut. Sen åt vi popcorn innan hon tog ett par svängar till, dels på flygande bilar och sen en snurrande, rosa elefant.  Weiii!

Se bildspel:

(Blev inte jättebra bilder valda. Jag tog några på måfå eftersom jag ser miniatyrerna dåligt.)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu är klockan 22.30 och sven tittar fortfarande på fotboll. Tur att vi mös till det på förmiddan med äppelpajsbaket. Ottilia och jag hade lekt och klätt ut oss innan så hon var prinsessa, jag var en katt och pappa han fick lov att ha en prusiluskanhatt på sig. Nåt annat ville en bestämd treåring veta av. Det var mysigt att baka ihop.

Föresten är klockan nu 22.35 och sven har somnat i soffan. Haha, sötnos! Äntligen är TV-dosan MIN!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s