Så sprang helgen förbi

Svisssch! Så sprang helgen förbi. Kvar finns bara fartränderna och resten av söndan.  I fredags åkte ottilia till farmor för övernattningsmys. Det var på håret att hon fick åka för hon var så febrig, men hon ville gärna och hos farmor blir man väl ompysslad. Jag och sven var ganska sletna men firade våra 9 år tillsammans. Vi skulle gått ut men beställde hem maten istället och drack drack lite finvin. Det  blev vi spralliga av. Dansade tryckare, sen kom gitarren fram. Oh my good,  vi bandade oss själva när vi sjöng i stämmor och skrattade åt hur förjäkligt det lät. ”Det här lägger vi ut på ansiktsboken imorgon!” Jo, visst!

Jag var inte bakis i går. Jag mådde snarare bra när jag vaknade. Bättre än på flera dagar. Det tog några minuter att komma på varför. Värken i fötterna och benen hade mer eller mindre  släppt. Jag tror det berodde på att jag sovit gott.  Tänk vad viktigt sömn är. Det gör fortfarande ont, men det värsta har i alla fall släppt.

Jag lullade upp och konstaterade att det var en bra morgon för att se på film i all sin ensamhet. ”I  rymden finns inga känslor” blev det på tv1000 play. Kanonfilm! Textad dessutom.  Då blir man ju bara så lycklig.

På kvällen var jag bortbjuden på tjejkväll hos Tess. Det var en intressant samling tjejer. Körigt med micken, men det gick riktigt bra ändå. Galna mängder med god mat, hemmagjord glass och sen ett helt bord med godis och chips. Ekbladssystrarna kan de.

Okej, det här kanske inte var ett jättekul inlägg men jag orkar nog inte med att vara mer kreativ idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s