Genomföra en stressig helg utan att stressa upp sig. Steg 1.

Den här helgen var ganska välplanerad till en början. Det skulle bli en harmonisk helg. I går hade jag tänkt baka tårtbottnar ihop med Ottilia och assistenten. Men det blev tok och assistenten kunde inte jobba på grund av sitt andra jobb. Istället spenderade jag dan att lösa det. Fick hjälp i sista sekund att få hem ottilia från dagis och kvällen spenderade vi hos Alva och emric. Myspys. Mac donalds och rödvin med ett halv öga på idol. Eric fick lyckorus när André åkte ut. Sven trillade in efter jobbet också.

Hur som helst, tårtbakandet står kvar tills idag när sven kan hjälpa till lite.  Kalaset är i morgon. Fine, jag hade inte planerat något alls idag förutom att mysa med familjen och pyssla. Tjejen som velat köpa vår bil och tidigare skitigt i att komma hörde av sig härom dan och vill komma i helgen. Välkommen, men då måste vi få tummen ur och köpa nya bilen till oss också. Det slutar med att vi idag först får baka tårtbottnar och sen tar en spontan tripp till Göteborg samt att vi hämtar sommardäck i stubbetorp. I morgon ska tårtan slängas ihop, kalas ska förberedad och sen skall här firas. Nu är det bara att innerligt önska att roadtrippen inte gör att jag får skitont utan att jag kan vara med på mitt eget och mammas kalas.

Jag stressar inte upp mig över det utan tar en sak i taget. Steg ett: Tårtbakning. Sven får sova lite till men jag kan förbereda lite. Det gör jag efter frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s