Niceday, bajsday

Det var en rätt bajsig dag igår faktiskt. Jag var inte på topp trots min goda attityd. Det strular med ena hörapparaten så jag var väldigt trött och ofukuserad på jobbet.

Sov gott på dan och såg fram emot att leka med ottilia på upplevelsen.  Att hoppa studsmatta med en mamma som inte kan stå och hoppa är bara kul i 20 sekund och sen orkar mamman inte mer ändå. Då är assistenten roligare att hoppa med.  Jaja, okej, men nästa gång vi återkom till studsmattan  fick mamma inte ens komma upp. Ottilia ville bara hoppa med assistenten. AJ! Sånt tar jag med en klackspark ibland och som en knytnäve i fejset andra gånger. Inte lätt för assistenten att vet hur hon ska göra heller.

 Vi gungade lite på de olika gungorna som finns i aktivitetsrummet. Mamma satt i vuxengungan och ottilia gungade på. Då går lektanten och assistenten och lägger sig i bollhavet. Ottilia springer dit och mamma sitter kvar och undrar hur fasen hon ska komma ur den här vuxengungan. Man känner sig så fruktansvärt sorglig när man är övergiven i en vuxengunga måste jag säga. Till slut ropade jag på lektanten att hon skulle hjälpa mig ur gungjäveln.  Så där höll det på, jag fick verkligen kämpa för att hålla ottilias uppmärksamhet och att vara med så jag inte skulle bli sittandes bredvid i min %:-(*@! rullstol.

När jag åkte till upplevelsen kändes det skönt att få sitta i rullstolen eftersom det värkte i benen, när jag åkte hem avskydde jag den mer än alla nasister i världen. Jag hatar att vara tjejen i rullstol emellanåt, tjejen med rullator är mer självständig. Bästa stunden på upplevelsen var ändå båtrummet. Då fick assistenten och lektanten stanna utanför. Där hänger en stor eka i luften som man kan sitta i. Drar man i ett repa får man ekan i gungning. Kul. Vi lekte barnpirater, sen lekte vi med snäckor.   De var bebisar så klart, vad annars?

Avslutade dagen på bästa sätt. Gick på teater med Lisa och småmös sen med sven i soffan. Det blir ett annat inlägg. Nu KAFFE!

Ett svar till “Niceday, bajsday

  1. Jennifer Albertsson

    Låter som en bra dag på upplevelsen… jag hade lätt velat se när ni lekte snäckor…=) känns riktigt kul faktiskt… kanske kan ni visa mig nästa gång vi träffas=)
    Kramar JEnnifer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s