Goddamnitcrapintheaholejärnspikars!

Förgrömmade onge!! Hon är smart och välmenande men så himla busig. Hon vet att hon skabe om lov men hittar alltid en bra anledning att göra tvärt emot vad mamma sagt.  Hon får inte ta av mammas pysselgrejer men nu är hennes egen pyssellåda försvunnen så nu på morgonen lät jag henne leka med små garnbitar medan mamma slappade på facebook med sina onda fötter i högläge. Men plötsligt när jag tittar till ser jag istället en massa röd färg. NEJ! Hon har hittat knallröd textilfärg och förstås händerna fulla av den. Iväg och tvätta, rör ingenting!  Färg på bordet. Nej, farmor och farfar gamla fina teakbord. Goddamnitcrapintheaholejärnspikars! Torkatorkatorka! När jag tror jag är klar, har kastat ellt rött kladpapper hittar jag mer färg en bit bort på golvet, sen på kortet jag köpte på designtorget. Att leta efter färgfläckar med tunelseende är helt sjukt jobbigt. Äsch, jag torkar bort det värsta. Om en kvart kommer en assistenten då får hon hjälpa mig.

När jag sen tar min dotter i örat (bildligt talat) och förklarar att det är så här tråkigt det blir när man inte ber om lov. ”Varför frågade du inte om lov först?” Hon tittar sockersött på mig och säger ”Det gjorde jag, men inte så du hörde!”

3 svar till “Goddamnitcrapintheaholejärnspikars!

 1. Haha man kan ju skratta åt eländet men det är ju inte roligt ändå.

  Har stor erfarenhet av hur det går när barn kommer åt saker som inte var riktigt tänkt att de skulle röra.

  det värsta är att man har sig själv att skylla för att de kommer åt sakerna, det var i alla fall det som gjorde mig mest ilsk att man ställde ”olovliga” saker så ungarna kom åt det.

  Man vet ju själv att det som står framme och frestar kan vara svårt att låta bli.

  Kramar till er båda

  • Precis, man blir så sur på sig själv! Jag såg ju dessutom att hon varit i pyssellådan och rotat fra garnet men gjorde inget åt det förutom att säga ”ottilia, du får leka med garnet men fråga först.”

 2. Jag skulle skriva att det är efter sin mor hon har detta busiga, men med tanke på vem som kommenterat tidigare blir det svårt att lägga all skuld på generna från sin mor.

  Det värsta måste väl ändå vara att vi numera har ett rödspräckligt armstöd på soffan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s