Gosat till det med värmefilten

Idag har jag haft ont i benen och varit ledsen. Det är väl oundvikligt att bli det. Smärtsamt att man har en sjukdom som man aldrig kan bli frisk ifrån, den bara gör en sämre och sämre. Vart kommer det hela sluta?

Jag började dagen klockan fem. Väckte sven klockan sju för att han skulle tvätta. (Stackars man!) Sen gjorde jag planer på hur vi skulle åka ut till marieberg så förmiddan. Handla PS3 (Svens TV-spel) och ALLA julklappar trots att jag hade skitont i benen. Halv tio kollapsade jag i sängen och insåg att det inte var någon bra ide. Aja, sen dess har jag vilat hela dan. Gosat med Ottilia och värmefilten.

Vill planera in bio imorgon men vågar inte göra det helhjärtat. Gud vet hur jag kommer må?!

 

2 svar till “Gosat till det med värmefilten

  1. Jadu, en sak säger jag bara. Jag vet ingen som är så levnadsglad som du (även om det inte är just i dag) och jag vet ingen annan som skulle klara av att ha denna sjukdom och fortfarande förståndet i behåll.

    Skönt med värmefilt och Ottilia, perfekt sätt att tillbringa en solig lördag på skulle jag vilja säga!

    Har du piggnat till nu kan du ju kasta in dig och värmefilten i färdtjänsten och kom hit och rocka jul! Har bakat pepparkaksdeg och nästa projekt är att göra allehanda praliner (som någon måste provsmaka) Vi har sparat bästa renstädade fläcken på köksgolvet åt dig där du kan hänga och dirigera arbetet! 🙂 På teckenspråk såklart, det är dax att vi lär Anna detta ädla språk oxå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s