Dålig dag. punkt.

Igår var en dålig dag, jag kände det redan från början. En sån dag då man borde sjukskrivit sig för depression,  men kan man sjukskriva sig från göraomålen man har i och med sitt funktionshinder? Känns som om jag bölade hela dan men det gjorde jag nog inte. Jag grät mycket bara, blandade ihop saker och var inte trevligast i stan.

Idag sitter jag och påminner mig själv om att det kan gå bättre idag.  Det är Lucia. Ottilia är nybadad, lucialinnet är struket och luciakronan fylld av batterier. Min mamma ska med också.

Jag drömde en dröm i natt. Drömde att jag och sven skulle flyga på semester med Eric och hans föräldrar. Vi flög till stockholm och de skulle komma flygande från uppsala. Vi längtade efter eric så mycket att vi inte kunde hålla oss utan gick ut för att möta honom vid planet. Färdtjänstchauffören följde med oss också. (öhm, kom vi inte dit i ett flygplan?) Hon hjälpte oss hitta planet och gå ombord för att hitta eric. Han och hans päron gick ut genom en annan dörr och när vi var ombord sa färdtjänstchauffören åt piloten att de skulle köra. De skulle till Upplands väsby och hon skulle också dit. ”Nej!!!” skrek vi. ”Jo, jag måste dit och kissa!” Sa hon. Vi skrek att vi måste av så inte eric blev ensam. (Hade han inte sina föräldrar med sig?) Under viss tumult lyckades vi komma av innan planet lämnade mark. Vi sprang in och letade efter eric. Han stod och åt en hamburgare.

Snipp, snapp, snut, så var detta inlägg slut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s