En ärtig typ med Imobil

Jag kommer mer och mer överens med min nya Imobil.  Är det inte så att man alltid hatar en ny mobil innan man lärt sig den? Så funkar det i alla fall för mig. Så funkar det vanligen med mig och de flesta nya saker. Pekskärm är ju skitjobbigt, men det är vad som behövs nu så det är bara att vänja sig. Kommer skaffa ett smidigt tangentbord sen.

WordPress (mitt bloggtillhåll) har en smart app. Svårt att jobba med text för det är så miniminismått men kul att kunna lägga upp bilder och filmklipp direkt från min lilla äpplemanick.

Det är många nya prylar nu. Jag har köpt en ny lite smidigare rullator i aluminium. Den väger hälften så mycket som min andra.   

Igår var jag hos optikern och hämtade ut mina nya glasögon. Jag kämpar fortfarande med att tycka om dem. Jag ser så himla ärtig ut och jag är inte den ärtiga typen, men jag vänjer mig. Det är som med en ny frisyr. Man tittar i spegeln och tänker ”Det här vore ju väldigt snyggt om det satt på någon annan, men på mig?!” Jag bruar vänja mig fort och inte ha så svårt för förändringar så jag orar mig inte egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s