Om att använda benen

Härligt att komma bort ett par dar och skööönt att komma hem. Skönt att få ha sin arbetsstol igen.  Jag hade riktigt ont igår och fick hålla mig stilla i soffan hela påskdagen. Det kändes i både ben och armar att jag använt rullatorn betydligt mer än vanligt.

I fredags tänkte jag att jag kanske använder min elektriska arbetsstol onödigt mycket och att jag borde använda benen mer, men nu minns jag varför jag inte ska göra just det. Inte vill jag lägga all min ork på att gå. Jag vill hellre orka annat! Bra påminnelse inför torsdan. Då ska jag nämligen tillbaka till jobbet igen. Känslorna inför det har varit blandade för jag längtar tillbaka och vill jobba. Jag är dock oroad över att jag inte på långa vägar fått arbetsstolen jag ansökt om att få ha på jobbet. En sån grej som stannade upp då jag åkte utomlands och sen opererades. Sen tog jag tag i det lite sent.  Jag har ju rullstolen att kompletera med men det känns ju sådär när jag inte orkar köra den själv.  Skit samma, det ska bli kul att komma igång med jobbet igen och träffa kollegerna, resten får lösa sig på plats.

Nu: ännu mer benvila. Booooring! Sen: städa sittandes. Till slut: lekdejt med ottilias kompis Tilda och henne mamma Anna. Tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s