Schlager slår bäst genom Lisa!

Vilken fantastiskt vinnarkväll vi hade igår! Den spenderade jag hemma hos mamma med en hel hög kvinnliga schlagerentusiaster. Ottilia var förstås med och lyckades hålla sig vaken till tiotiden. Jag kunde inte höra musiken på TVn så jag fick alla låtar sångtolkade av Lisa i micken. Helt fantastiskt! När tolvorna landade skrikjublade hela kvinnoskaran hysteriskt. Vi hade helt galet kul. Avslutade vid tvåtiden på natten i ett enda glädjerus över Sveriges stora seger.

Igår fick jag föresten veta att jag endast får utnyttja min assistans till kl. 22.00. Det står i mitt beslut från FK, då är det tydligen natt och eftersom de är mina föräldrar bestämmer de att jag ska ligga och sova då. Eller så är jag vuxen och får dras med deras teknaliteter. Ingen fara, såna saker kan man ju alltid lösa. Det är bara väldigt fånigt.

Åter tillbaka till schlagerkvällen. Loreen sopade verkligen banan med sitt snygga och avskalade nummer. Scenklädsmodet hade ju ett övergripande scifi-tema på Eurovisionfinalen med en massa överdådiga effekter. Då var det övercoolt att vi kom med vår lilla budistflicka och gjorde ett avskalat framförande med århundradets koreografi. Enkla kläder, en dansare och skitlångt hår var hennes attiraljer.

På festen tyckte alla att kvalitetsnivån på bidragen var väldigt låg. Jag skulle just till att protestera när jag insåg att jag ju inte hört dem. Jag hade bara höra Lisa busnynna dem. Det var ju tydligen ett vinnande koncept. Jag borde ha filmat henne och lagt ut det på youtube. Haha!

20120527-080644.jpg20120527-080702.jpg20120527-080712.jpg20120527-080731.jpg20120527-080751.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s