All you need is love, love is all you need!

Japp, det blev en heeeeelt fantastisk helg! Nykära och fåniga har vi gjort stan av Stockholm. Vi åkte upp i fredags morse med tåget. Tjafsade lite på tåget som vi alltid måste göra innan vi går in i vårt honeymoon-läge. Vi bodde centralt och lyxigt på Amaranten. Vi checkade in tidigt och vilade oss lite innan vi fick iväg för lunch. Vi gick också in på ett ställe och beställde thaimassage följande dag. Bara vetskapen av att man ska få massage får ju omvärlden att stråla. Vi gav oss sen ut på strövtåg mot FoHo; myskvarter på södermalm med bara en massa fantastiska butiker i min smak. Vintage, retro och färgglatt. Vi parkerade regelbundet våra skinkor på någon restaurang/café/bar för att mysa, vila och fylla på energierna. Vi handlade kläder och hade en kanondag! Vi var tillbaka någon gång efter 22 på kvällen.

Nästa morgon vaknade vi förvånat vid nio. Det har inte hänt mig på flera år… inte utan morfin i alla fall. Klockan 11 gick vi iväg för att få vår thaimassage som snarare var en svennemassage med thailändska influenser. Thailändskorna var supergulliga och vi kände oss väldigt bortskämda med kaffe, kakor och små presenter. Vi vilade lite och åkte sedan iväg till moderna museet. Till en början fick jag problem med ögonen. Yoko Ono hade en utställning med stora, rörliga bilder i mörka rum. Mellan rummen var den vita korridorer med starka lampor. Jag såg alltså inte så mycket. Fick ta en paus och bara blunda medan sven spanade in Andy Warhols tavlor med lysrör på. Vi hittade utställningen ”explosion” där ljuset var bättre. Sen gick vi förvirrat runt på skeppsholmen och letade lunchställe. Vi hittade inget som vi gillade så vi gick in till stan istället och åt på en supergod italiensk restaurang. Hem. Vila. Duscha. Snygga upp sig. Sen firade vi vår bröllopsdag med en krogrunda som avlutades på Mälarstrand. Sven tappade sin plånbok annars hade vi trevligt.

Igår sov vi till 10 och vaknade ännu mer förvånade. Vad blandar de i drickvattnet på det här stället? Personalen på hotellet lovade oss en extra timme så vi kunde ta det lugnt innan utcheckning. Planen sen var att låsa in all packning på centralstationen men det var helt omöjligt. Folk vaktade som hökar på bland alla upptagna skåp på att det skulle bli ledigt. Vi hängde på väskorna på rullstolen och knallade upp på stan. Lunch och mer shopping innan hemfärd.

 

20120611-163916.jpg

Ett svar till “All you need is love, love is all you need!

  1. Åh vad fina ni är!! Jag önskar er många långa underbara år tillsammans ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s