Precis som jag vill ha det.

Yes, efter två dagars sliiit är förrådet inte bara städat, utan även organiserat precis som jag vill ha det mella hyllor och märkta plastlådor så man verkligen vet vart allt är. Sven förespråkar ju gärna tetrisprincipen. Han är bra på det. Man får plats med hur mycket som helst, men man får inte ut något. I måndags bar Sven ut allt i vardagsrummet, Sen har jag med envist och hjärtlöst sorterat bort sånt vi överlever utan. Sven har försökt att protestera allt för mycket. Han är en samlare och jag är en utkastare. Hans tre lådor med kissprylar vågar jag dock inte ens diskutera, den är ett känsligt område. De kanske säljs en dag men inte den här veckan.

Jag har med vissa motgångar och expertis från pappa inhandlat rejäla hyllor. (Krävdes bara två resor till K-rauta och en till Ikea, vars nya måtto är att på hemsidan lova att de har saker i lager som sen är slut när man kommer.) Sen satte Sven upp hyllorna, också han med en del motgångar. Vid lunch igår visste vi inte om vi ville slå ihjäl varandra eller lägga oss ner på golvet gråta ihop så vi fortsatte jobba istället. Nu är det superbra ordnat och äntligen har vi förverkligat visionen jag burit på ända sen vi flyttade hit för två år sen. Det ända som sket sig var att vi inte fick in vår gamla bokhylla som skulle stå längst in. Det saknades en halv cm. EN HALV CENTIMETER! Men okej, vi låter oss inte knäckas utan åker väl till Ikea och köper en billig skithylla för 150 kr.

På altanen står ett hav av saker vi ska skänka bort. Jag ringde Myrorna och frågade om de kunde hämta grejerna. De kunde komma på fredag och om chauffören tyckte att det inte var tillräckligt fina grejer lämnade han kvar dem. Glöm det! Då kör vi dem själva till Bra&Begagnat istället som säkert tacksamt vill ha vår skit.

20120711-163426.jpg

20120711-163439.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s