Onsdag (familjeveckan 2012)

Idag har vi duckat för de stora tunga frågorna och varit på utflykt i stället till Falu gruva. Jag, rullstolsanvändare, fick inte åka ner av säkerhetsskäl och då det var kallt som tusan blev det ingen promenad heller för min del. Istället spanade jag runt i souvenirshopen och fikade. Gjutargården serverade en rabarberkaka värd att gå i graven för. När Ottilia och Sven kom upp ur gruvan tog vi bilen till hotellet där vi skulle luncha och ha medlemsmöte. Jag hade ont och väste åt alla som kom i närheten. Frågade efter i receptionen om de möjligvis hade en soffa eller så jag kunde få lägga mig i en stund. Ja, fast där är det så mycket folk som springer, du får låna ett hotellrum istället. Min haka föll i golvet av förvåning. Det var helt fantastiskt att lägga sig i en mjuk säng en halvtimme. Sen hade köerna till buffén helt hunnit försvinna och jag hann snabbäta innan mötet.

När mötet började kände jag mig fortfarande lite nyvaken och ”hej, var är jag.” Jag satt och läste igenom dagordningen när nån sa ”jag föreslår frida”. Ordförande tittade på mig, jag nickade och ja, det blir bra. ”Okej, då är du sekreterare!” Va? Nä, jag kan inte anteckna. Fast min assistent kan hjälpa mig med det sa jag utan att ens fråga assistenten om det gick bra. Ibland är man så jäkla bombad så det finns inte. Jaja, det är ju bra att man kan vara till nån nytta även om assistenten gör halva jobbet. Under mötet blev jag dessutom invald i styrelsen för familjesektionen. Att ställa upp för det var ett lite mer genomtänkt beslut. Det  ska bli jättekul att engagera sig i förbundet.

Efteråt serverade hotellet kaffe och en kakbuffé som var mmmmmsågod. Jag har gett upp alla förhoppningar om att vara nyttig den här veckan. Vi äter konstant!

 

 

Ett svar till “Onsdag (familjeveckan 2012)

  1. Jag visste det! Du är en tjej som bara inte kan låta bli att engagera dig.. Har bara väntat på att du ska ta över hela FSDB och pimpa det! (nä, skämtar med dig, men att du skulle engagera dig tvekade jag aldrig på). 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s