Vitt litet piller

Igår mådde jag riktigt kasst, men jag vet för en gångs skulle vad det berodde på och får skylla mig själv. Varje dag tar ca 15 receptbelagda tabletter, mestadels är bamsedoser av nån vitamin eller antioxidant. Om jag glömmer ta dem händer det inte mycket men jag bör ta dem för de bromsar mitt sjukdomsförlopp. Jag tar också ett litet vitt piller varje morgon som jag bara inte får glömma och ta. Den är mot ångest och om jag glömmer ta den följs den att ett par jobbiga dagar panikångest, nervsmärta, skakningar och värsta klimakteriesvettningarna.

I torsdags glömde jag bort morgonmedicineringen och lagom till eftermiddan fick jag en panikångestattack. Jag var stressad över att skriva ut grejer inför mötet med banken samtidigt som jag var skakig och öppnade i samma veva ett mail från arbetsterapeuten som svarade på min förfrågan angående assistanslarm. Hon föreslog en potta vid sängen designad för rörelsehindrade. Det blev vad som fick bägaren att rinna över. Aldrig i hela mitt jävla liv, nånsin, ever! Mer om det en annan dag. Nu så här i efterhand var det ju bara ett riktigt dåligt förslag från hennes sida som jag bara kan säga nej till. Menmen, igår hade jag extra ont och ledsen hela dan. Monstertinnitus hade jag också. Det kändes riktigt jobbigt då det gått så bra med cippen hela veckan.

Nu idag sitter jag och känner efter. Jo, jag mår helt klart bättre. Tinnitusen ligger på en mer ok nivå. Jag har ont i kroppen och är trött. Orkar jag med reunion idag? Ja, vi får se.

Ett svar till “Vitt litet piller

  1. Aj då, jobbigt när det blir sådär. Men det där lilla pillret, vad heter det? Om man får fråga alltså..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s