Nu räcker det för den här gången

Jag skulle kunna offra min egen arm för att få lite ordning och reda i lägenheten just nu. Det är inte klart än, men tillräckligt okej för att tillfälligt kunna ställa tillbaka möblerna och fortsätta när sven har lite mer ledighet. Han är slutarbetad nu och har en tuff arbetsvecka framför sig. Om vi inte får tillbaka möblerna där nu får vi det inte förrän på måndag och det fixar jag bara inte. Så fort jag rör mig med el-stolen bumpar jag in i nåt och jag hittar ingenting nånstans för det är bara rörigt överallt. Nä, om tre veckor har Sven fem dagars ledighet på rad. Då kan vi ordna det sista. När man väl har tagit det beslutet känns det väldigt skönt!
Jag har personligen hade en riktigt bra och effektiv förmiddag på stan idag. Jag var och fixade glasögonen, köpte hårfärg, storhandlade på apoteket, lärde mig jobbets nya ”smartboard” och klippte mig. Jag lyxade dessutom till det med en frukost på Espressohouse. Eftermiddagen gick sedan i ett lugnare tempo, där jag halvliggande i soffan jobbade med assistenternas novemberschema.

Just nu lägger Sven på ett sista lager grön färg på väggen-som-Gud-glömde. Jag försöker få Ottilia att somna själv. Förkylningen och renoveringen har totalraserat vårt arbete med att våga somna själv. Vi har tagit det lugnt och legat hos henne tills hon somna men igår somnade hon själv så ikväll satsar jag på att vi kunna återerövra till annars välfungerande rutin. Hon är inte helt med på noterna utan visar stora talanger för att uppfinna nya fel på mammas säng, CD-sagan, kudden och sin egen hälsa. Snart ger jag nog upp, lägger mig där och hoppas på att det kommer gå bättre när hennes säng står i det nymålade barnrummet igen. Kanske. 

Snygg i håret blev jag i alla fall, bara så ni vet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s