Nä ru, inte nu! Jag vägrar.

Jag har varit förkyld i flera dagar men vägrat inse det. Om tjejer som håller för öronen och hysteriskt skriker ”LalalalabingoBINGO!!” Framför mig har jag 4 dagar i stockholm som kostat på att planera med tolkar, riksfärdtjänst, stockholm-färdtjänst, assistans och handikappanpassat boende.  Det är inte bara att hoppa på tåget längre och förväntningarna och växt sig skyhöga inför den här helgen. Att bli sjuk är inget alternativ, men nu kan jag inte ljuga för mig själv längre. (Överdramatisk?) Igår kunde jag inte längre ignorera den täppta näsan, svullna halsen, onda huvudet och ömma kroppen. Istället satte jag in alla tänkbara försvarsmetoder i form av Kan Jang, stora mängder vatten, vila och så en nässkölj. Jo, ni kanske ha sett dem, nässköljarna. För 150 spänna fing jag en gigantisk spruta med en sillikonplupp längst ut. Det såg ut som något man av någon anledning sticker in i rumpan. Istället trycker man in den i näsborren och sprutar in nån dl vatten i varje borre. Inte astrevligt men inte så farligt heller. Man spolar rent i bihålerna och ska tydligen vara effektivt. Vi får se hur det går.

Bild: anaiah.blogg.se

Jag jobbade idag och sov sen hela eftermiddan. Imorgon har jag fått ställa in både sjukgymnastiken i vatten och bastningen. Det blir lugna puckar hela dan. Jag har en lång lista med saker som jag behöver ordna imorgon men jag lyckas nog ordna det  mesta i horisontellt läge eller med assistentens hjälp.  Föräldramöte på dagis är den förstås. Det tänker jag inte missa.

Man borde kunna ansöka till försäkringskassan om att slippa förkylningar och magsjukor om man har tre funktionshinder eller fler. Det vore inte mer än rättvist!

På torsdag ska jag vara på topp igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s