God sömn och vi har världsfred innan frukost

20130717-091542.jpgOh my goodness, det är skönt att vakna utsövd och avslappnad. Jag slår vad om att god nattsömn är vägen till all godhet i världen! Ge världens ledare ett sömnpiller och vi får världsfred i morgon bitti!

Jag hade en intensiv, men åh, så rolig helg. Cirkus scott på fredag kväll, utekväll på lördagen och till sist babyshower på söndagen. Jag fick ingen bra nattsömn under natten till måndag. Ottilia kunde inte sova. (Hon somnade så fort sockret från babyshowern gick ur kroppen och vaknade istället på natten. Tack lov hade jag assistentanshjälp.) Måndagen fick avsättas för total vila. Jag hade jätteont. Natten till tisdag, min första arbetsdag efter semestern, tedde sig inte bättre. Den natten låg jag sömnlös av smärtan. Jag fick sjukskriva mig och fortsätta vilan. På kvällen tog jag ett par sömntabletter och vaknade imorse lite vimmelkantig efter 12-13 timmars sömn. Det är nästan så jag vill hålla ännu ett oscars-tal av tacksamhet.  Jag mår så hundramiljonertusentrehundra gånger bättre. (Ottilia värderar allt med siffror numera, det är lätt att ta efter.)

Idag har vi bjudit hit 4 mäklare att värdera lägenheten inför försäljning. Jag tror faktiskt att jag kommer orka sitta med. Om inte så har jag inga problem att gå undan och lägga mig. Vila och sömn är min bästisar just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s