Småsaker

Det är många hjul i rullning nu. Jobbigt att inte må bra då. Jag insåg igår hur många sms, facebookmeddelande och mail jag inte orkat läsa, inte orkat svara på och inte orkat ta ställning till. Jag skäms! Mina föräldrar har uppfostrat mig bättre än så, jag lovar. Ändå händer det där alltid när jag går in i en period av ångest. Min mamma gjorde mig medveten om det. Att jag blev helt omöjlig att ha kontakt med under jobbiga perioder. Det är så skönt att veta att hon vet det och att det är okej.

Jag har i alla fall lovat mig själv att idag och ingen annan dag ska jag ta tag i det där med att läsa alla mail och meddelanden.

Att ställa in saker och inte träffa vänner och familj är inte så kul men viktigast just nu är skola in nya vikarier och hålla anställningsintervjuer. Det känns som att det kommer fixa sig även om det är kaos just nu, och när det fixat sig med vikarier kommer vardagen rulla på lättare.

Det händer mycket med huset nu också. Sånt vi tagit paus ifrån under sommaren har vi tagit tag i nu. Bygglovsansökan, tillval i huset, val av kontrollansvarig o.s.v.  Det är spännande och det är kul men det gäller att inte stressa upp sig. Man får hålla i sig så man inte blåser bort. Idag var vi på möte med kontrollansvarig. Han som vi betalar 20 000 spänn för att kolla så våra entreprenörers arbete uppfyller alla kommunens krav. Då insåg man vilket stort projekt man har framför sig. Svindlande!

Konstigt att sådana grejer inte ger mig ångest. Det är snarar de små vardagliga skitsakerna som får ångesten att riva i bröstet. Knäppt…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s