Nu när allt blivit som vanligt.

IMG_5217Jag känner mig så nedstämd nu. Det kom som en smäll i magen igår. Jag blev så trött och utmattad på en gång. Som rena knarket. En röst inuti som påminner en om hur otroligt liten och värdelös man är. Men jag behöver inte lyssna, jag vet vad det här är. Depression. Jag behöver inte låta den ta över. Jag vet också att jag inte kan vara glad just precis nu.  Jag kan le och vara glad utåt men inuti är det svart oavsett. ”Positivt tänkande” hjälper mig inte just idag.  Klatschiga må-bra-citat på Facebook känns mer som ett hån just när man är här.

 Jag har tänkt lite och tror att det här är nån form av efterreaktion på det som varit. Nu när mina två ordinarie assistenter är tillbaka och gör livet tryggt igen. När allt blivit som vanligt.

4 svar till “Nu när allt blivit som vanligt.

  1. StyrkeKramar
    Du är så klok ❤

  2. Helena Köhl

    Tack för din kommentar hos mig! Jag blev glad när du skrev att du gillar vinklarna. Det är en sak jag är väldigt nöjd med själv nämligen. Har ju ritat huset själv. Lycka till med ert husbygge. Hoppas ni kommer igång inom kort och att den nedrans depressionen ger med sig illa kvickt. Kram Helena

  3. Kära Frida.Det var så sköntatt få krama om riktigt i lördags hos Tusse.Du är så klok ch framför allt ,så GO och duktig. Kraqmar i mängd från Din Farmor.I dsag swkall jag till Marieberg och prova ut nya glasögon,mina är trasiga så dom hänger nere på nästippen, trots att Pälle har limmat bågen.Kram från mej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s