Vissa dagar alltså.

Idag är en sån där dag när allt går åt *beeeeep!*

Känner ni igen det? Ingenting funkar. Ingenting blir bra. Har ni sådana dagar? Vad gör ni då? Jag orkar inte skriva idag så lämna gärna en kommentar om hur ni gör för att ta er upp på banan igen och inte bara ”fuck this” och ge upp.

7 svar till “Vissa dagar alltså.

  1. Hade en riktig skitdag tills jag fick ett brev från Kammarrätten att de kommer att titta på vår överklagan gällande vårdbidrag. Det var ett sätt att göra dagen bättre!

  2. Tycker synd om mig själv/blir asförbannad och rosenrasande och äter hamburgare med plusmeny och dipp och helst en stor rackarns godispåse också. Så höll jag på mest hela tiden i höstas, när jag var vansinnigt gravid, hormoniell och både kunder och leverantörer dummade sig.

  3. När det kör ihop sig rejält slår jag på TV;n, zappar fram nåt skitprogram om Krabbefiskarna, Guldgrävarna, Timmertransport firma eller Vinterflygarna. Påhittade problem och totalt noll kunskap får man i sig…. Tur att man inte bara har sådana program….. sen känns det lite bättre…..

  4. Lyssnar på musik och skriver! Man måste få utlopp för sina känslor 🙂

  5. Annika Olofsson

    Då tänker jag positivt att i morgon blir det en bättre dag 🙂

  6. Älskade barn,man behöver inte alltid vara på topp,Vila Dej lite ,så blir det bättre i morron.säjer ”Din älwskande Farmor”

  7. försöker överleva dagen med att göra så lite som möjligt. Dagen därpå brukar vara bättre. Mediterar och köper mej en blomma om jag kan =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s