Supersnippan hittade hit

Igår kväll blev jag delad på facebook av Supersnippan. Det är en feministisk facebooksida som delar sådant som rör jämställdhet. De har 30 000 anhängare där och jag är en av dem så det känns som en grym ära. De får omkring 1000 tips om dag och delar bara det viktigaste. Jag blev utvald. Det känns skitcoolt, för jag tycker att supersnippan är fantastiska och det är peppande att de tycker det jag gör är viktigt.

På ett par timmar fick jag 4767 klick på min blogg och rösterna på mig i modelltävlingen fördubblades. Någon skrev i kommentarsfältet att jag är en tragisk snyfthistoria. Det tycker jag säger mer om honom själv än om mig.  Jag är ingen snyfthistoria. Jag ser bra ut och jag gör det här av en bra anledning. Kombinationen ger mig röster och jag förtjänar dem. 

Jag får många peppande och roliga kommentarer och mail också. Det är jättekul!

För er som inte vet vad Supersnippan står för så kommer här ett bildspel med bra grejer de delat på sin sida…

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

3 svar till “Supersnippan hittade hit

 1. Maria Ebbeskog

  Jag forskar om hur det är att vara hörande och det som någon skrev i kommentarsfältet att du är en snyyfthistoria det är en typisk kommentar för hörande. det finns mera dumma kommentarer av hörande i en bok som heter ”är du verkligen döv du ser så pigg ut.

  • Nej, de flesta hörande skulle aldrig knäcka ur sig något sådant tror jag, men det finns alltid undantag.
   De flesta hörande vill väl men har väldigt dålig kunskap om döva så de brukar kunna kläcka ur sig helknasiga kommentarer också.

   • Maria Ebbeskog

    Detta var bara titeln på boken men enligt det som står i boken har några barn sagt till en hörande lillasyster som har en döv stora syster. ”Är hon verkligen döv?” Men hon är ju så söt. När plötsligt en massa yngre killar som man inte känner börjar hälsa på en när man är på stan. Då börjar man ju undra lite eller hur? Det hände mej när jag var liten. Förklaringen kom senare från min lillebror. Han hade blivit retad och ibland mobbad för sin döva syster. Då såg han till att vända på situationen och visa dem bilder på sin söta syster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s