Förberedelser

Wow, intensiv dag! Rolig dag! Schemat innehöll klädprovning inför modevisningen, ridning och mot slutet repetition inför modevisningen. Klädprovningen gick till så att jag hade en tid bokad på förmiddan med en av stylisterna och arbetar med modeshowen. Jag fick gå till två olika klädesbutiker som plockat fram utstyrslarna jag ska visa upp. Det var kul. Kul att få på sig kläder man själv inte skulle valt.  Till slut fick jag gå till en skoaffär också och prova ut sandaler.

20140522-205001-75001172.jpgRepetitionen hölls framåt kvällen. Jag kom dit tio minuter innan och då var de flesta redan där. Jag hejade och fick några leenden och ”hejhej” tillbaka. De flesta verkade jättenervösa. Jag med. Stylisterna dök upp och började rabbla information inför lördagen. De använde micken, men tack och lov att jag även hade tolk så jag fick allt tecknat också för de babblade lite i munnen på varandra ibland. Jag visste sedan innan att jag inte kan komma ner till logen som ligger en trappa ner och jag får göra mina ombyten i ett rum på entréplan. Nu fick jag veta även stylingen kommer ske i logen så jag kommer vara avskärmad från resten av gruppen hela dagen. Trist, men skit samma.

Sedan fick vi gå in i korridoren som ligger innanför butikslokalerna och in i ett rum som visade sig vara ”mitt” ombytesrum. Där skulle vi provgå. Det var upplyst med endast en stark strålkastarlampa. Jag såg inte direkt hur de andra gick, jag var fullt upptagen med mig själv och att hålla rutinen för hur vi ska få kvar i minnet. När tolkarna undrade om jag ville ha syntolkning kändes jag mig mest bara stressad .”Nä, orkar inte.” Det kändes helmysko att mannekängs med rullstol. Jag kände stark lust att ställa mig upp, sparka den åt sidan och stega framåt som Heidi Klum. Stomp the Yard, liksom. Jag får trycka ut överskottsenergin genom att jobba dubbelt så hårt med det jag har istället.

Det är fasen många som har röstat på mig och jag tänker se till att inte göra någon besviken!

 

4 svar till “Förberedelser

  1. Du kommer inte göra någon besviken vad du än väljer att göra.
    Det är DITT val bi hejjar bara på dej i dina stålliga härliga påhitt
    ❤️❤️

  2. Härligt att du fixade din hektiska dag! Kommer gå superduper på lördag. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s