Skeppsbrott

Våren har varit minst sagt tuff.  Vårt hem känns just nu som ett skeppsbrott där vi försöker resa oss och plåstra om varandra.
Livet stannar inte upp för det. Det rullar istället på i en väldig fart.

Det känns väldigt bra med det nya assistansbolagen, men det  är totalt kaos så här till en början. Det nya bolaget och assistenterna har varit fantastiska med att ordna upp saker och ting trots magsjuka och missförstånd som ställt till det. Det har blivit många kreativa lösningar. Min mamma har varit en riktig klippa. Det känns så himla skönt att äntligen ha en ledning i min assistans som lyssnar på mig och ordnar upp saker och ting på ett sätt att det kan hålla i längden. Min man arbetar inte alls som assistent för mig just nu. Istället för att fylla ut arbetsbrist med vikarier och anhöriga så söker vi nu ny arbetskraft. Jag är mån om att det ska bli någon som kan teckenspråk med vana av assistansarbete.

På måndag åker jag på den hett efterlängtade skaparveckan i Mullsjö. Jag har längtat ett helt år. Jag har en van assistent med mig som också är tolkelev. Perfekt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s