Imorgon smällerre!

Då är det inkoppling som gäller. Efter drygt fem månaders dövöra får jag kontakt med min hörselnerv igen. Om inte, vet jag inte riktigt vad jag gör. Slår sönder lägenheten? Gråter tills jag är uttorkad och svimmar? Tar av mig första  CIt och vägrar hörsel helt och hållet?

helix_130830_liseberg_35-150x150Nä, att CIt inte skulle fungera bra känns som ett dramatiskt avgrundshål. Jag tänker inte vara ärtig och skinande på den punkten. Jag vill inte tänka på  det så jag gör faktiskt inte det. Jag ser fram emot imorgon. Är rätt nervös. Det ska bli coolt. Det ska bli spännande. Som att sitta längst fram på Helix och se banan stupa bara ett par meter framför och tänka ”Shit, nu blir det åka av.”

Bildkälla

2 svar till “Imorgon smällerre!

  1. Älskade Frida! Vi hoppas och ber att det skall gå bra Jag beundrat Dej så och ÄLSKAR Dej så mycket .det vet Du. 1000 kramar frrån Farmor

  2. Du, det är asspännande. Om man tar det lite coolt och ser det rent STATISTISKT så borde det funka. Dock känner man sig inte så cool när man sitter där och ska programmera och inte f-n hör man vad programmerarna säger ordentligt heller…… puhhhh. Lycka till i morgon, mina varmaste lyckönskningar att det blir Connection!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s