Dagen D

Jag pratade med en sköterska på neuro här om dagen. De hade fått in svar på mina blodprovet. Jag har tydligen brist på D-vitamin. Det var ungefär vad jag trodde. D-vitamin är den där man får av att vistas i solen och jag har ju suttit inomhus i ett halvår nu. Min läkare är bortrest, men när hon kommer tillbaka får jag troligtvis recept på D-vitamin. Jag orkar inte vänta. Jag gick iväg och köpte tabletter på apoteket. Att ta D-vitamin om man inte har brist är totalt onödigt, men nu vet jag ju att jag har brist och har märkt av det. Jag orkar inte vänta på våren och jag orkar inte vänta på min doktor.

Vilken dröm det skulle vara om man rent av blev pigg och slapp ur den här depressionen med hjälp av lite vitamintabletter. Ha!
Kan vitaminerna lagar min inomhusrullstol också? Det vore ju döskönt! De kan få anställa en ny assistent, ordna trädgården, lära mig punktskrift och ta med mig på en utekväll också.

5 svar till “Dagen D

  1. smakapabergslagen

    Samma har har kämpat med d-vitaminbrist länge fick ett pardroppar som var väldigt bra kan rekommendera dem, hmm måste hem och kolla vad dom hette.

  2. Tack för senast fina Frida hOPPAS NI HITTAR TILL kYLSKÅPET. Kramar från farmor.

  3. Detremin droppar d-vitamin gjorde under för mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s