Det är så bebisar blir till

MV5BOTk2NjAzMzQ1Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNzE1MzgxMDE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_Så. Alltså. Imorse vaknade jag som vanligt okristligt tidigt och tittade på en Dansk komediserie som heter Rita. Det handlar om en minst sagt lössläppt, anarkistisk lärare med tre barn. Rätt knäpp serie, men rätt bra. Efter ett tag kom också Ottilia upp ur sängen och satte sig hos mig och spelade på datorn. Där sitter vi och småmyser i varsitt hörn.

Rita går på krogen. Dricker öl och surar över att hennes barns pappa är ett asshole som alltid sårar dem.  Rita får till det med en läcker pappa. Vips så har de plötsligt sex på toaletten. Jag famlar efter fjärrkontrollen och stänger av programmet. Jag tittar bort mot Ottilia och hon sitter med ögon stora som tefat vändna  mot TVn. Skit också.
-Ehm, såg du det där?
– Ja. Vad gjorde dem?
Skit också.

Då kan man ju välja. Antingen förklarar man bort det till något annat eller så berättar man. Man har ungefär en sekund på sig att bestämma sig. Jag hann tänka förvånansvärt mycket på den sekunden, eller så trodde jag att det var en sekund och satt i själva verket och gapade skräckslaget i tio minuter. Det får vi nog aldrig veta, men jag hann tänka det här är ett bra tillfälle ändå. Det var ett ganska oskyldigt klipp ändå. Man såg inga intima kroppsdelar. Det var inte porr, utan en komediserie. Hon lär se något sånt här förr eller senare och nu finns ju nån här och kan förklara vad hon såg. Nakenhet och sex är i sig inget fult så varför ska jag en försöka sopa det under mattan?

Så, jag förklarade. Vad de gjorde. Varför de gjorde det. Att vuxna människor även gör det i verkligheten och att det är så bebisar blir till. Det blev en frågestund. Jag tänker inte berätta mer om den för det här blogginlägget får enbart avslöja mina känslor och tankar, men det var jäkligt roligt. Synd att min man missade det. Det var en riktigt cool grej att höra hennes totalt oskyldiga tankar om.

Bildkälla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s