Ett intergalaktiskt misstag

I lördags var det en stor dag. Eller ja, det skulle vara en stor dag för efter lång väntan och längtan har ju Star wars: The force awakens haft premiär och jag och Sven hade biljetter och barnvakt.Intergalaktisk dejt! Jag var aspeppad, Sven som annars hatar bio var peppad. Till och med Ottilia  var peppad, över en film hon inte ens skulle se. Nånstans kom min lilla Han Solo-docka med och firade, eller Hans Olov som vi svenska bönder uttalar det.

För att göra en lång historia kort, vi missade filmen. Filmen vi väntat flera år på att se. Jag gör historien kort för när jag berättar den långa varianten säger folk ”Näää, men guuuuu va klantigt.” Jag håller med dem. Tiden på biljetterna stämde inte överens med  tiden på klockan när vi kom till kassan. Så mycket kan vi ju säga. Kassören var väldigt trevlig. Jag var trevlig men väldigt övertygad om att tiden måste stämma. Man kan säga att kassören hade ett enormt tålamod och vi hade väldigt  tur att han gav oss tillgodokvitto så vi när vi ryckt upp oss kunde köpa nya biljetter till juldagen.

Vi tog sen våra sorgliga rövar till O´Learys, drack öl och lekte med våran docka. Det var ganska segt och efter ett par timmar bokade vi taxi hem och bestämde att det här skulle gå till historien som historiens mest sugiga dag. Det var nån timme kvar tills taxin kunde komma så vi gick vidare till Bishop. Där vände det. Vi sprang på bekanta som vi plötsligt blev värsta dryckesbästisarna med. Vi avbokade taxin i ett kick och festade till rejält. Jag har verkligen ingen aning om hur mycket jag drack. Jag vet att jag har en hel hög nya facebookkompisar.  Jag vet att jag hade döroligt och att vi kom i säng vid 4, vilket är tiden då jag annars brukar gå upp. Jag vet att jag ska se Star wars på juldagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s