Filmlistan

Jag har ett barn som har kommit upp i den den fantastiska åldern att hon kan läsa subtitles på utländska filmer själv och vågar se lite vanliga filmer samtidigt som hon inte sett de där klassiska favoriterna. Hon gillar när det är lite läskigt och framförallt fantasy.  Vilket guldläge! Åhhhh, jag är så jäkla lycklig! Nu påbörjar jag en lista över filmer jag vill se med mitt barn, hjälp gärna till med tips i kommentarerna! Hon är 9 år så det får inte vara för läskigt.

I helgen tittade vi på Men in black och jag visste att hon skulle älska den. Rolig och lite lagom otäck. Vilken succé! Klockan var typ 21 när filmen var slut och det fanns inte en chans att den ungen tänkte lägga sig och sova. Nä, det skulle lekas välklädda agenter. Helt asskön kväll! Ni vet, tills det var dags att plocka undan.

Filmlistan

Harry Potter-serien
Ghost busters 

Ghost busters 2
Men in black
Jurassic park
Karate kid
Avatar
Stardust
Gyllene kompassen

3 svar till “Filmlistan

  1. De filmerna som är överstrukna i filmlistan, är de såna som din dotter har sett redan?

  2. Har kollat igenom min filmhylla här hemma efter tips. Tre lagom läskiga filmer (jag är väldigt lättskrämd, så de kanske är för barnsliga) men här är dem iaf; Dark Shadows, Adams Family Value, och Lone Ranger.

  3. Mina barn var jättefascinerade av the Martian (tror jag den heter, om en astronaut som bli kvar på Mars). En film som min son inte ville se, men som han nog skulle ha gillat om han sett, är Extremely loud and incredibly close. Han är fö också 9 och gillar Marvelfilmer mycket och de är faktiskt ganska bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s