Funk

Idag är det säsongspremiär för radioprogrammet Funk i P1. Ett program jag ljudtränade till förra sommaren för ja, det var ju jävligt bra och intressant. Det handlade om just den sortens funkisfrågor som intresserar mig och hade jävligt grymma intervjupersoner. I våras fick jag ett mail från… jo precis, Funks reporter som följt min blogg. Jag fick lite halvt en hjärtattack och gjorde en sittring-man-glädjedans när jag insåg att jag just blivit tillfrågad att medverka i ett reportage under säsong nummer två. Hoooya! 

Säsongens första program kan ni nu både lyssna på och (som jag) läsa som transkriberad text på webbsidan. Dagens program av Funk i P1. Om en vecka tisdag 11 juli kl. 14 kommer nästa avsnitt sändas då jag och även Ottilia är med. Den ungen är inte blyg av sig. Hon lånade journalistens mikrofon och började köra egna radioprogram i den under inspelning. Hon gjorde det dessutom riktigt bra. 

Det var en kul eftermiddag och även om jag kräks mentalt av att höra min egen röst inspelad så ska det bli riktigt kul att höra programmet! Save the date, va! 

Bildkälla: Sveriges radio.

Ett svar till “Funk

  1. Det programmet skall jag lyssna på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s