Funky G-spot surprise

Funky fångade min uppmärksamhet med sina färgglada bilder. Den är definitivt färgglad och stilren. Den är avlång med lutande mjuk topp. En lite knasig grej är att en inte kan välja färg. Vilken färg du får blir en total överraskning, men det är också lite kul.

Som klitorisvibrator ligger Funky bra i handen. Den är lätt att hålla i, men kan glida ur den hand som saknar fast grepp. Som g-punktsvibrator är den väldigt trixig att hålla fast då större delen av Funky försvinner in i snippan. Det krävs stor fingerfärdighet och precision för att ens ha nytta av den på det viset. En ögla i botten eller längre handtag hade hjälpt avsevärt. Fundera på om du har funktionsförmågan att själv krysta ut Funky innan du vågar dig på att ens testa den funktionen.

Funky drivs av ett AA-batteri och för att vara av ringa storlek avger den starka vibrationer. Den låter också ganska mycket trots sin ringa storlek. Den är smidig att ta med sig och lätt att hålla ren. Den är vattenskyddad men inte vattentät. Den har inga knappar. Den startas genom att en vrider på handtaget, vilket kräver greppfunktion. Funky kräver ingen syn.

Längd: 12,5 cm – Omkrets: 9 cm – Material: Hårdplast – Vibrationsstyrka: Medel – Ljudnivå: Medel – Batteri: 1 st AA – Pris: 99 kr

Fördelar: Snygg, liten, vibrerar starkt för sin storlek. Batterierna är lätta att få tag på.

Nackdelar: Kräver tydligt grepp, låter.

Passar dig som: Vill ha medelstarka vibrationer i smidigt format utan att spendera stora pengar.

Passar inte dig som: Vill ha något större att hålla i eller rejält handtag. Starka vibrationer.