Get real, silicone classic

Det här är en klassisk dildo i silikon med vibrator. Ett all around-redskap som kan stimulera vaginal, analt och klitoris. Den här modellen har vibrator längst ut i toppen och vibrerar starkast där. I botten, vid handtaget, finns reglage och batteribehållare. Mitt emellan dessa är staven mjukare och en aning flexibel. Det gör att det kan följa kroppen en aning utan att tappa sin ”stake.” Det kan upplevas som både skönt och hårt, beroende på vad man gillar.

Dildon har ett trevligt utseende. Den efterliknar en vanlig penis i formen med ådra och ollon men visar tydligt men känns ändå inte som en peniskopia. Den finns i knallig ljusrosa och becksvart. Den styrs med två AA-batterier som är enkla att montera. Dildon levereras i en smidig och stilren plastförpackning som inte lockar särskilt mycket uppmärksamhet.

Dildon har inget handtag. Den är 20 cm i sin helhet och beräknas ha en penetrerande längd på 16 cm. Alltså antas användaren hålla dildon med fingrarna. Den som vill kunna hålla dildon med handen kan räkna med ca 9-13 cm som penetrerande längd. Eller ni vet, plocka fram en måttstock och mät er handsbredd om ni vill veta vad ni får innan beställning.
Dildon styrs med en knapp i botten. Den går lätt att trycka på. Den har samma färg som resten av dildon och syns inte tydligt, men kan kännas med fingrarna markerad med en klassisk power-symbol. Eftersom den enbart har en knappa behöver den inte vara med markerad utan är lätt att hitta både med och utan syn. Lätt att använda. För varje tryck. Byter den program. Med ett långt tryck stängs den av. Den har en nackdel. Den slås lätt på av misstag. Om den ska bäras med i en väska får du tänka på att ta ur batterierna helt enkelt.

 

Längd: 20 cm – penetrerande längd: 16 cm – Omkrets: 13 cm – Material: silikon – Vibrationsstyrka: Medel – Ljudnivå: låg – Batteri:2 st AA – Pris: 249 kr

Fördelar: enkel och smidig, prisvärd.

Nackdelar: Inget knapplås.

Passar dig som: Vill ha en klassiskt vibrerande dildo.

Passar inte dig som: behöver ett mer ordentligt handtag.

Get Real classic dildo hittar du på PassionOfSweden