Maia silikondildo

img_5187-1När jag öppnade förpackningen och plockade fram silikondildon Maia kunde jag inte låta bli att hålla upp den för assistenten och säga ”Spana! Jag har en smurfpenis.” och ja, den känns mer som en seriefigur än en lem faktiskt. De flesta dildos har, även om de är i en lekfull kulör, ändå en textur som påminner om ollon och blodkärl. Maia är knallblå (finns även i lila) och har en ganska kul form. Skaftet är format i väldigt tydliga vågor och toppen är rund med en utåtbuktande sida med syfte att nå G-punkten. Maia passar den som vill ha en tjock dildo som ger kraftig stimulans genom manuella rörelser. Den vibrerar inte.

Maia har en sugpropp i botten. Sugproppen gör den lite svår att hålla fast med handen vid penetration, men gör å andra sidan att den passar bra i en strap on och förstås fästas vid en plan yta. Fukta sugproppen med lite vatten och slå fast den mot ytan. Det tycker jag är roligt, men det går förstås lika bra att sätta sugproppen försiktigt mot ytan och trycka till så luften innanför proppen pressas ut och skapar vakuum. Sen sitter den stadigt.

57d1655d9f10aMaia är gjord av hygienisk silikon. Det gör den stadig utan att vara plastig och hård tycker jag. Den har ingen utmärkande plastdoft. Materialet drar till sig damm och smuts. Den är lätt att rengöra. Den har inga knappar eller skarpa kanter förutom de mjuka kanterna på sugproppen i botten. Inte heller några kännbara skarvar. Förpackningen kändes stilren och trevlig. Det kom också med en mjuk förvaringspåse i tyg. Den är också blå så det innebär att jag också har en smurfpung.

Material: Silikon – Total längd: 19 cm – Penetrerande längd: 17,5 cm – Omkrets: 14 cm – Pris: 299 kr.

Passar för dig som: Vill ha en rejäl och ojämn dildo med sugpropp. Vill få kraftig stimulans utan vibrationer.
Passar inte dig som: Vill att din dildo ska vibrera eller ha handtag.

Maia finns på PassionOfSweden