Mycero fingervibrator

img_5191-1Det här är nätta fingervibratorer som kommer i två-pack och fick högsta betyg i Aftonbladets test av fingervibratorer. En limegrön och en röd. De är verkligen så små som de ser ut på bild, inte mer än 4 cm. Mycero är gjord i silikon och har en töjbar ögla på sidan där en kan stoppa in fingret. Sedan sitter Mycero stadigt på plats. Jag kan dock tänka mig att det blir en aning besvärligt för den som har tjocka fingrar, men den sitter där den ska och glider inte runt på fingret. Det ger en bra precision för den som inte kan hålla fast vibratorn med fingertopparna.
Mycero är tystlåten och diskret. Den drivs av två knappcellsbatterier och avger därför vibrationer på låg styrka. Det enda som separerar den lilla apparaten som avger vibrationer från området som stimuleras är ett tunt lager silikon. Smart av tillverkaren då varje millimeter material tar bort en del av styrkan i vibrationen.

4e1b15fd15537Vibratorn är en liten plastcylinder. Med lite pill kan den avlägsnas från silikonfodralet innan rengöring. Där krävs finmotorik. Den ska inte användas under vatten. Mycero har bara en knapp som är lätt att hitta med fingertoppen och har en avvikande färg. Den sticker inte ut särskilt mycket men är ganska lätt att trycka på. Mycero kommer i en stilren men lite onödigt stor förpackning.

När jag läser om andras upplevelser av Mycero märks det tydligt hur olika användarna upplever styrkan på vibrationerna. Vissa upplever dem som supermesiga, andra som helt perfekta. Mycero levereras i par och när de används tillsammans upplevs vibrationerna som mer intensiva. De flesta anger att de använt den på klitoris, men några har också uppskattat Myceros snälla vibrationer på bröstvårtor, på pungen, vid analöppningen och mot prostatan.

Längd: 4 cm – Material: silikon – Vibrationsstyrka: låg – Ljudnivå: supertyst – Drivs av: knappcellsbatterier 392 – Antal vibrationsstyrkor: 1