1-årskontroll

Idag har jag varit på audiologiska mottagningen. Det var väldigt positivt för jag fick bra resultat på hörseltesterna. Mitt  CI-öra ligger på en bra nivå kring 30 decibel (Yey!) och mitt andra öra har inte försämrats alls på ett och ett halvt år. (Wohoo!) Kände väldigt bra! Kändes skönt att jag inte behövde göra några omprogrammeringar på cippen och att jag för första gången stolt kan intyga för min audionom att jag klarar av att använda den på mig hela dagarna nu. Shit, vad jag kämpat i motvind för det här!

Bild: cochlear

Jag fick även med lite nya tillbehör till cippen. Dels några vattenskydd som gör så man kan bada med cippen. Tufft! Jag fick också en speciell specialkrok så gör att cippen sitter fast som berget bakom örat. Jag provade att headbanga och den satt kvar.
20130312-171902.jpgDet är nämligen så att jag ska börja rida igen i vår. Jag har de mest ridit sporadiskt om somrarna de senaste åren när jag fått tillfälle, en nu har jag hittat en hästägare som gärna tar emot lite extrahjälp att sköta hästen Jenka  under sommarhalvåret. Nu måste det bara bli vår så att jag kan få provrida henne. Jag längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s