Sanningen i vitögat

Vi har kontakt med en familjeterapeut från kommunen. Hon heter Karin och är väldigt finurligt trevlig. Hon har ett spännande arbetssätt för familjer med små barn. Hon har kommit hit med en videokamera och filmat oss när vi umgås med varandra. Sen, när ottilia inte varit med har vi fått sett filmerna och hennes analyser att vad som visas. Spännande för när man väl står framför kameran känner man sig ju väldigt tillgjorde men det är mycket man gör omedvetet som kommer fram på film. Kul att få se. Det har gått bra också. Det har inte dykt upp några negativa analyser. Vi är duktiga föräldrar och ottilia är en lycklig unge.

Det kommer ju förstås in annat i bild också. En gång satt vi och målade med vattenfärger och jag hade väldigt svårt för jag var rätt skakig. Det ssåg jag ju inte fram emot att behöva se på film. Jag ville inte se hur det såg ut. Men när jag väl såg det blev jag förundrad över att jag lyckades se så obesvärad ut trots att armarna onekligen levde sitt eget liv. Det såg ut som om skakningarna inte bekom mig alls trots att det var jättejobbigt. Intressant, det var jag inte medveten om. Inte konstigt att folk uppfattar mig som så stark när jag själv känner mig så svag och vilsen.

Nä, det var inte så jobbigt att se. Däremot  var det inte ett dugg kul att se hur förfärligt dåligt min BH-sitter. Vilka sorgsa tuttar liksom ochmagen sen. Vid ett tillfälle drog ottilia upp min tröja för att visa min mage där jag sitter och kutar rygg. Dear lord! Jag har ing komplex, men lite förfärad blir man ju.

Bra att det är de viktiga sakerna man hänger upp sig på,va! ;-D

7 svar till “Sanningen i vitögat

 1. P.s. Varning, kommentarer om att jag minsann har en fin kropp kommer mottas nedvärderande. Jag är väldigt nöjd med min kropp. Annars hade jag nog inte skrivit det här inlägget.

 2. Intressant läsning!
  Hälsa Ottilia och kittla Sven ifrån Ellinor och Mig!
  Hoppas ni mår bra annars (nu vet jag ju att ni gör det eftersom du skrev om de :P, men ändå! 🙂 )

  /Robin William-Olsson

  • Kul att sin ditt avstamp här. Grattis till er båda!

   sitter redo vid mobilen på måndag och turboröstar.

 3. Älskar dig Frida!
  precis som du är =)

  Vi som redan vet det , men Nu har till och med kommunen bevis på att Ottilia är en lycklig unge

 4. Hahahahaha…. Behåorna! Men. jag har inte sett dig skaka. Jag kan hålla med dig om att det man känner sig och uppfattas av andra kan gå helt isär ibland. Ibland har man helt fel när man är med sina tokiga tankar.
  Kram till dig

  • Jo, mina skakningar är riktigt illa ibland. Har en skada på lillhjärnan som gör att jag skakar när jag precisera händerna. Alltså plocka upp nåt eller hålla nåt tex. Syns ganska väl faktiskt, det såg jag även på filmen. Men det syntes inte på mitt ansikte att jag tyckte det var jobbigt. Jag bara körde på. Lite som nån som går rakt in i en dörr, reser sig och borstar av sig och fortsätter gå som ingenting.

   Men, vissa dagar skakar jag mer andra mindre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s